‌دانشگاه بصیر Basir university

وبلاگ تخصصی دانشگاه بصیر Basir university profetional weblog

‌دانشگاه بصیر Basir university

وبلاگ تخصصی دانشگاه بصیر Basir university profetional weblog

قابل توجه متقاضیان محترم کارتهای بین المللی دانشجویی(ISIC) وکارت


اطلاعیه مدارک مورد نیاز جهت صدور یا تمدید کارت دانشجویی بین المللی(ISIC)
• تکمیل برگ درخواست
• یک قطعه عکس رنگی پشت نویسی شده 4×3 با زمینه سفید
•گواهی اشتغال به تحصیل معتبر از دانشگاه مربوطه ممهور به مهر دانشگاه 
•اصل رسید بانکی واریز مبلغ 000/100 ریال به حساب غیر قابل برداشت شماره 18732092 نزد بانک تجارت شعبه اردیبهشت (کد 187) به نام دانشگاه تهران قابل واریز در کلیه شعب بانک تجارت
•ارائه کارت ISIC قبلی که مدت اعتبار آن تمام شده است (ویژه متقاضیان تمدید مدت اعتبار کارتها)

مدارک مورد نیاز جهت صدور یا تمدید کارت بین المللی اعضاء هیئت علمی (ITIC)
تکمیل برگ درخواست
•یک قطعه عکس پشت نویسی شده 4×3 با زمینه سفید
•اصل و تصویر آخرین حکم کارگزینی از دانشگاه محل تدریس ممهور به مهر دانشگاه 
•اصل رسید بانکی واریز مبلغ 000/190ریال به حساب غیر قابل برداشت شماره 18732092 نزد بانک تجارت شعبه اردیبهشت (کد 187) به نام دانشگاه تهران قابل واریز در کلیه شعب بانک تجارت (مخصوص تمدید کارت)
•ارائه کارت ITIC قبلی که مدت اعتبار آن تمام شده است (ویژه متقاضیان تمدید مدت اعتبار کارتها
)
نکات مهم:
1)اعتبار کارتهای بین المللی ISIC و ITIC بر مبنای سال میلادی می باشد؛ اما صدور این کارتها از ابتدای سپتامبر هر سال شروع و تا پایان آگوست سال بعد از آن ادامه خواهد یافت در عین حال پایان مدت اعتبار تمام کارتهایی که طی این مدت صادر می شوند ثابت و انتهای همان سالی خواهد بود که بر روی کارت درج شده است. برای مثال کارتهایی که از ماه سپتامبر سال 2006 تا آگوست سال 2007 صادر می شوند تماماً تا پایان سال 2007 اعتبار خواهند داشت.
2)در صورتی که گذرنامه دریافت کرده اید نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد خود را مطابق با آن در برگ درخواست درج فرمائید.
3)نشانی نزدیکترین شعب بانک تجارت به محل باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران.
•بانک تجارت شعبه اردیبهشت (کد 187) واقع در خیابان انقلاب- روبروی سینما بهمن- نبش خیابان اردیبهشت.
• بانک تجارت شعبه دانشکده ادبیات واقع در پردیس مرکزی دانشگاه تهران ضلع شرقی محل برگزاری نماز جمعه- دانشکده ادبیات و علوم انسانی- ورودی جنوبی.

4)جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کارتهای ISIC&ITIC می توانید به پایگاههای اینترنتی ذیل مراجعه نمائید.پایگاه اطلاع رسانی ملی (www.isic.ir) جهت اطلاع از مراکز ارائه دهنده خدمات در ایران.پایگاه اطلاع رسانی بین المللی (www.isic.org) جهت اطلاع از مراکز ارائه دهنده خدمات در سایر کشورها.5) باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران آماده دریافت نظرات، پیشنهادات و یا انتقادات سازنده شما می باشد بدین منظور می توانید حضوراً به دفتر مدیریت باشگاه مراجعه و یا از طریق صندوق پستی 594-13145 و یا پیام گیر شماره تلفن گویای 66481612-021 اقدام نمائید.

 

منبع :

           http://www.isic.ir/html/index.php?name=News&file=article&sid=28

خدمات جهانی برای دارندگان کارت

لینوکس کارت شناسائی دانشجویی بین‌المللی
مؤسسه ISIC:
این مؤسسه یک انجمن بین‌المللی غیر پولی است که فعالیت خود را وقف فراهم نمودن شرایط برای بیشتر کردن فرصت مسافرت برای دانشجویان و بهبود قوانین بین‌المللی، توسعه، ارتقاء و پیشرفت ISIC نموده است. این مؤسسه همچنین با کنفدراسیون بین‌المللی مسافرت دانشجویی همکاری دارد که خود یک سازمان غیر پولی بین‌المللی است و اعضای آن در 50 سال گذشته بطور مداوم با خطوط هواپیمائی، دولتها و دیگر سرویس دهندگان در جهت منافع جامعه جهانی دانشجویان در حال مذاکره بوده‌اند.


 
کارت شناسائی دانشجویی بین‌المللی
 
 
مؤسسه ISIC:
این مؤسسه یک انجمن بین‌المللی غیر پولی است که فعالیت خود را وقف فراهم نمودن شرایط برای بیشتر کردن فرصت مسافرت برای دانشجویان و بهبود قوانین بین‌المللی، توسعه، ارتقاء و پیشرفت ISIC نموده است. این مؤسسه همچنین با کنفدراسیون بین‌المللی مسافرت دانشجویی همکاری دارد که خود یک سازمان غیر پولی بین‌المللی است و اعضای آن در 50 سال گذشته بطور مداوم با خطوط هواپیمائی، دولتها و دیگر سرویس دهندگان در جهت منافع جامعه جهانی دانشجویان در حال مذاکره بوده‌اند.
 
ISIC و یونسکو
ISTC از سال 1967 همکاری خود را با Unesco (سازمان بین‌المللی علمی، تحصیلی و فرهنگی) در جهت بالا بردن سطح آگاهی و بینش دانشجویان نسبت به مسائل بین‌المللی و مسافرت آغاز نموده و تاکنون ادامه داده است. یونسکو حامی ISIC بوده و آنرا تنها مجموعه منحصر به فرد می‌داند که جوانان از طریق آن با مسافرت، تبادل فرهنگ و اکتشافات بین‌المللی آشنا شده و درگیر آن می‌شوند.
* این کارت تنها کارتی است که دارای تأییدیه رسمی بین‌المللی می‌باشد.
* 000/32 نقطه در سراسر دنیا با تخفیف (پروازها، اتوبوسها، قطارها، موزه‌ها و مکانهای دیدنی، هتلها و اقامتگاهها، مکانهای تفریحی، رستورانها و ...)
* email, sms, voicemail, phone  همه در کارت ISIC ماجراجوترین مسافران نیز قادر خواهند بود در ارتباط با خانه و خانواده باشند. یک وسیله ارتباطی کامل که شما را در هر جای دنیا که باشید قادر خواهد ساخت با هر نقطه‌ای که می‌خواهید در تماس باشید.
هدف این مؤسسه بالا بردن سطح آگاهی و بینش بین‌المللی از طریق فراهم نمودن شرایط بهتر برای سفر و تبادل فرهنگها در میان جوانان و دانشجویان و جامعه آکادمیک است. با داشتن این کارت شما عضوی از یک جامعه بین‌المللی بالغ بر 5/4 میلیون دانشجو می‌شوید که مشتاق مسافرت، ماجراجویی و اکتشاف هستند.
دانشجویان امروز نسبت به قبل با توجه به مقاصد و تجارب قدرت انتخاب بیشتری برای مسافرت دارند. مسافرت صرف نظر از اینکه برای ادامه تحصیل، یادگیری زبان، یا فقط برای ماجراجویی و سیاحت باشد یک بینش کلی نسبت به کشورها و فرهنگشان به شما می‌دهد و همینطور یک زاویه دید نو به زندگی مؤسسه ISTC به این دلیل تأسیس شد تا به این آرزوهای مسافرتی دانشجویی جامعه عمل بپوشاند. با کارت ISIC از طریق مؤسسه ISTC دانشجویان، جوانان و معلمین می‌توانند به شبکه جهانی متخصصین سفر دسترسی داشته باشند، از بلیط‌های هواپیما، قطار، اتوبوس، هتل با قیمتهای پائین استفاده کنند، در برنامه‌های آموزشی خارج از کشور شرکت کنند و از مزایای خرید و سیاحت در تمام کشورهای دنیا استفاده کنند.
شبکه ISTC با 5000 دفتر در 106 کشور دنیا پاسخگوی نیاز سالانه 10 میلیون دانشجو و مسافر جوان در سراسر دنیا می‌باشد. دارندگان این کارت می‌توانند با مراجعه به سایت www.ISIC.org و انتخاب کشور مورد نظر در صفحه مربوط (Destination) از نکات مختلف آن کشور از قبیل آب و هوا، تاریخ، فرهنگ، پول، تصاویر، اطلاعات مسافرت، نقشه و ... مطلع شوند.
ضمناً این سایت به دارندگان کارت ISIC، سرویس email رایگان نیز اعطاء می‌کنند.
آژانسهای وابسته به ISIC در 106 کشور جهان آماده کمک به شما در برنامه‌ریزی سفر هستند. کارکنان آشنا به مسافرت و خوش برخورد این آژانسها می‌توانند اطلاعات مقصد مورد نظر را مشاوره و فرصتهای مسافرتی مناسب را در اختیار شما بگذارد. جهت اطلاعات بیشتر به سایت www.ISIC.org مراجعه نمائید. با انتخاب گزینه Travel Office از منوی بالا و سپس انتخاب کشور و شهر مورد نظر و زدن کلید Search اطلاعات مربوط به آژانسهای وابسته و فعال در محل مورد نظر نمایان می‌شود که شامل نام، آدرس پستی، آدرس اینترنتی و شماره تلفن آژانس و زمینه فعالیت می‌باشد.
* قبل از رفتن به سفر حتماً سایتwww.ISIC.org را ببینید.
این سایت بطور خاص برای دانشجویان و مسافران جوان طراحی شده است و به شما یک نمای کلی از مکانهایی که می‌خواهید بروید یا از جاهایی که می‌خواهید دیدن کنید و نحوه رفتن به آنجا به شما می‌دهد.
 
مزایای کارت ISIC:
با داشتن این کارت می‌توانید بیشتر مسافرت کنید، مدت زمان مسافرت را بیشتر کنید و با تجارب خود بیفزایید و ضمناً از مزایای این کارت در سراسر دنیا استفاده نمائید:
-        کارت دانشجویی با اعتبار بین‌المللی
-        تخفیف پروازها، اتوبوس‌ها، قطارها و وسایل نقلیه در 1200 آژانس در سراسر دنیا.
-         تخفیف بازدید در 2800 موزه و مکان فرهنگی.
-        تخفیف در 2700 مکان تفریحی و جذاب.
-        تخفیف در مورد 2400 هتل و اقامتگاه
-        تخفیف خرید در 21000 رستوران و مرکز خرید
-        دسترسی به یک خط تماس 24 ساعته و چند زمانه اضطراری
-        دسترسی به IsIconnect و یک وسیله ارتباطی به صرفه شامل email, sms, voicemail, phone  
-        دسترسی به یک شبکه جهانی (5000 سازمان مسافرتی) که متخصص در نیازهای دانشجوی و مسافران جوان در 106 کشور دنیا هستند.
-    دسترسی به راهنمای سفر و برنامه ریز شخصی مسافرت. شما می‌توانید تمامی اطلاعات مقاصد مورد نظر و پیشنهادات مسافرت را که در سایت موجود است به وب سایت شخصی خود منتقل نمایید و در هنگام سفر از آن استفاده نمایئد یا آنرا به دوستان خود email کنید.
با IsIconnect می‌توانید تا 75 درصد تخفیف تلفن از 60 کشور دنیا بهرمند شوید. پس می‌توانید طولانی تر صحبت کنید.
دوستانتان و فامیل شما می‌توانند بدون اینکه هزینه‌ای برای آنها داشته باشد پیغام صوتی بگذارند و هر زمانی که شما از این سرویس استفاده می‌کنید یا از طریق پیغام متنی روی موبایل از آنها آگاه می‌شویم.
 
Emergency Line خط تماس اضطراری
خط تماس اضطراری یک مرکز تلفن چند زبانه 24 ساعته می‌باشد که در مواقع ضروری به دارندگان کارت ISIC در زمینه‌های مختلف کمک می‌کند. اپراتورهای خط تماس اضطراری می‌توانند پیغامهای فوری به خانواده شما بفرستند، به شما در مورد جایگزینی اسناد و مدارک گمشده، یا دزدیده شده کمک کنند و شما را به نزدیک ترین اداره مسافرت دانشجویی برای سازماندهی تغییرات اضطراری در برنامه مسافرت معرفی ‌کنند.
اپراتورهای خط تماس اضطراری می‌توانند شما را به یک دکتر متخصص در کشوری که دیدن می‌کنید معرفی کنند. اگر داروی خاصی در دسترس نیست می‌توانند تسهیلاتی را قائل شوند که نسخه و دارو به شما ارسال شود. متخصصین مختلفی نیز آماده هستند تا از طریق تلفن دستورات پزشکی لازم را به شما انتقال دهند.
اپراتورهای خط تماس اضطراری می‌توانند نزدیکترین سفارت یا کنسولگری کشور شما را به شما معرفی کنند یا شما را به یک وکیل که به زبان شما آشنا باشد معرفی کنند. ارتباط با خط تماس اضطراری از طریق شماره تلفن درج شده در پشت کارت و کد 12 رقمی روی کارت و همچنین بدون هزینه برای شما امکان پذیر است.
* کارت شناسایی بین‌المللی دانشجویی تنها کارت شناسائی است که دارای تأییدیه بین‌المللی برای دانشجویان تمام وقت است و به شما امکان دسترسی و استفاده از 000/32 نقطه در سراسر جهان با تخفیف را می‌دهد.
جهت اطلاع بیشتر از مکانهای مختلف در شهرها و کشورهایی که با ارائه این کارت تخفیف تعیین شده برای دانشجویان قائل هستند، لطفاً مراحل زیر را انجام دهید:
1-  به سایت اینترنتی www.ISIC.org که مختص دانشجویان، مدرسین و بطور کلی استفاده کنندگان از تسهیلات این مؤسسه می‌باشند مراجعه نمائید.
2-    روی گزینه Discount از منوی بالای صفحه کلیک نمایئد.
3-    ابتدا از قسمت مربوط به Card type، گزینه student card که مربوط به شما عزیزان می‌باشد را انتخاب نمائید.
4-    سپس کشور مورد نظر از لیست Country انتخاب نمایئد.
5-  شهر یا شهرهای مربوط به کشور مورد نظر از قسمت City انتخاب نمائید. (با نگهداشتن دکمه Ctrl و انتخاب Mouse می‌توانید چند شهر را انتخاب نمائید.
6-  در آخر، در قسمتی که مربوط به Categories می‌باشد. گزینه یا گزینه‌های مورد نظر را انتخاب نموده و دکمه Search را کلیک نمائید.
کلیه مکانهایی که در قسمت Categories انتخاب نموده‌اید در شهر یا شهرهای کشور مورد نظر در صورتی که طرف قرارداد با مؤسسه ISIC باشند نمایان می‌شود اطلاعات مربوطه شامل اسم مکان، نوع فعالیت، شهر و درصد تخفیف با ارائه کارت می‌باشد.
* دانشگاه تهران افتخار دارد که اولین و تنها مرکزی است که در ایران صدور این کارت بین‌المللی دانشجویی را بعهده دارد و همچنین در حال مذاکره با مراکز مختلف داخلی جهت توسعه امکانات این کارت در داخل ایران می‌باشد و انشاءالله به زودی شاهد استفاده‌دارندگان این کارت از تخفیفهای مختلف داخلی نیز خواهیم بود.

منبع :

        http://www.isic.ir/html/index.php?name=News&file=article&sid=24

کنفدراسیون جهانی مسافرتهای دانشجویی

خدمات  International Student Travel Confederation
مأموریت :

(بالا بردن تفاهم بین المللی از طریق ارتقاء بخشی به مسافرت و تبادل فرصت ها مابین دانشجویان، جوانان و جامعه دانشگاهی.)
کنفدراسیون جهانی مسافرتهای دانشجویی (ISTC) در 1949 به عنوان یک فدراسیون نه چندان منسجم تأسیس شد تا تریبونی را در اختیار اعضائ خود قرار دهد که از طریق آن به تبادل نظر بپردازند و نیاز به گسترش جهانی جنبش مسافران دانشجو را مورد بررسی قرار دهند. بیشتر اعضای بنیانگذار عبارت بودند از بخش های مسافرتی غیر انتفاعی اتحادیه های ملی دانشجویان که در پی رفاه دانشجویانی بودند که به سایر کشورها مسافرت می کردند و به ایجاد محصولات و محصولات ویژه دانشجویان می پرداختند.
در سالهای اولیه، اعضا بیش از همه در زمینه سفرهای مخاطره آمیز- کرایه کردن هواپیما، قطار و کشتی با هم همکاری می کردند. همچنین تلاشهایی در زمینه افزایش رفاه دانشجویان مسافر و انجام معاملات تجاری مابین سازمانهای عضو صورت پذیرفت. با مشخص تر شدن نیازهای اعضا، کمیسیون های تخصصی برای پاسخگویی به علاقمندی در زمینه حمل و نقل هوایی، تورهای مسافرتی، امور مالی و حمل و نقل زمینی تشکیل شد.

در 1990 ساختار ISTC از کنفرانس به کنفدراسیون تغییر یافت. پنج انجمن مستقل تشکیل شد تا نماینده علاقمندی های مختلف باشد- کارتهای شناسایی، هواپیمایی، حمل و نقل زمینی، بیمه مسافرت و برنامه های مبادلات کاری. انجمن ها بصورت گروهی کار می کنند و با خطوط هواپیمایی، دولت ها، مقامات گردشگری و عرضه کنندگان کالاها و خدمات، به نفع جامعه جهانی دانشجویان، جوانان و دانشگاهیان به مذاکره می پردازند.
 
انجمن های زیر مجموعه ISTC
* TAEWEP              انجمن بین المللی برنامه های مبادلات کاری دانشگاهی
* IASIS                     انجمن بین المللی خدمات بیمه دانشجویی
* ISIC                        انجمن بین المللی کارتهای دانشجویی
* ISSA                       انجمن بین المللی مسافرت های زمینی دانشجویی
* SATA                     انجمن مسافرت های هوایی دانشجویی
 
شبکه ISTC
سازمانهای عضو ISTC شبکه ای جهانی از 5000 دفتر در 106 کشور را تشکیل می دهند. در مجموع، این دفاتر هر ساله به 10 میلیون دانشجو خدمات ارائه می کنند و بیش از 30 میلیون کارت IYTC، ISIC و ITIC صادر می کنند.
 
مشارکت با یونسکو
ISTC برای ارتقاء دادن به مسافرتهای دانشجویی و تفاهم جهانی، همکاری نزدیکی با یونسکو دارد. یونسکو ISIC را مورد تأیید قرار داده و آن را به عنوان سند منحصر به فردی برای جنبش دانشجویی به رسمیت می شناسد.
 
سایر سازمانهای دارای مشارکت
ISTC با بسیاری از سازمانها در سطح بین المللی همکاری دارد:
* FIYTO                   فدراسیون سازمانهای مسافرت های دانشجویی بین المللی
* WYSTC                کنفرانس جهانی مسافرت دانشجویان و جوانان
* IYHF                      فدراسیون بین المللی هاستل های جوانان
* EYCA                    انجمن کارت جوانان اروپا
* ETAG                    گروه فعالیت جهانگردی اروپا
* WTO                      سازمان جهانی جهانگردی
* CAN                       جامعه ملل آند
* BETA                 انجمن سفرهای تحصیلی بریتانیا
* ARG                       گروه تحقیقاتی اطلس (ATLAS)
 
اطلاعات مربوط به ISTC
شبکه جهانی ISTC
* این انجمن عضوپذیر در 1949 شکل گرفت
* نمایندگی در 106 کشور
* شبکه ای جهانی از 5000 دفتر مسافرتی که مجموعه ای از خدمات مرتبط با مسافرت را ارائه می کنند
* صدور 4 میلیون کارتهای IYTC، ISIC و ITIC در هر سال
* خدمات رسانی به 10 میلیون مسافر جوان در هر سال
* ارائه عضویت در سطح بین المللی به آژانس های دولتی و غیردولتی و مقامات جهانگردی
* انجام تحقیقات بین المللی در مورد بخش های فعال در مسافرت دانشجویان و جوانان
 
محصولات و خدمات انجمن
* IAEWEP
بیش از 75000 دانشجو و جوان را قادر می سازد بصورت سالانه در تعطیلات های کاری شرکت کنند.
* IASIS
خدمات بیمه ای ویژه برای دانشجویان و جوانان مسافر فراهم می کند.
* ISIC
صادر کننده کارت شناسایی دانشجویی بین المللی
* ISSA
مذاکره در زمینه تخفیف برای مسافرتهای زمینی (راه آهن، اتوبوس، مترو، تراموا، فری، کرایه اتوبوس، حمل و نقل شهری) بویژه برای دانشجویان و جوانان
* SATA
مدیریت بر نوع خاصی از بلیت هواپیمای دانشجویی ویژه – پاسخگوی بیش از 6 میلیون مسافر در سال
 
 
 
تاریخ های مهم در پیشینه ISTC
1949 این همایش سازمانی دانشجویی در محل کنفرانس بین المللی مسافرتهای دانشجویی، کپنهاگ، دانمارک.
1955 شکل گیری ISIC
1969 تأسیس انجمن مسافرتهای دانشجویی و آغاز استفاده از یک بلیت منحصر به فرد نوع SATA به عنوان پایه ای برای برنامه های بین المللی پروازهای دانشجویی
1973 اعضاء ISIC از مرز 1 میلیون می گذرد
1990 ساختار ISTC به کنفدراسیونی با 60 عضو دارای مشارکت از طریق 5 انجمن تغییر می یابد.
* IAEWEP               انجمن بین المللی برنامه های مبادلات کاری دانشگاهی
* IASIS                     انجمن بین المللی خدمات بیمه دانشجویی
* ISIC                        انجمن بین المللی کارتهای دانشجویی
* ISSA                       انجمن بین المللی مسافرتهای زمینی دانشجویی
* SATA                     انجمن مسافرتهای هوایی دانشجویی
 
1993 یونسکو رسماً اهداف ISIC و ITIC را مورد تأیید قرار می دهد.
1998 طراحی و راه اندازی مجدد ISIC به منظور بازنگری، افزایش امنیت و قابلیت های فناوری جدید که فرصت استفاده از مزایا و خدمات بیشتری را فراهم می آورد. سامانه توزیع نمایندگی مجاز به اجرا درآمد.
2000 فعالیت ISTC و ISIC در بیش از 100 کشور به عنوان نماینده صنعت مسافرت دانشجویی در جهان. سازمان های عضو سالانه به بیش از 10 میلیون دانشجو و جوان ارائه خدمات داشتند. 110 خط هوایی بلیت های نوع SATA را پذیرفته و سالانه به 6 میلیون دانشجو خدمات ارائه می کنند.
2001 اعضای ISIC از مرز 5/4 میلیون می گذرد.
 

 منبع :

        http://www.isic.ir/html/index.php?name=News&file=article&sid=25